tiistai 15. toukokuuta 2012

Wieniläiset suupalat


Leivoin eilen yhden satsin Wieniläisiä suupaloja miehen puolen suvun kihlajaisia varten. Ollaan tehty näitä aiemminkin juhlatarjottaviksi, ainakin omiin yo-juhliini muistan näitä aikoinani leiponeeni. 

Ovat melko helppoja tehdä, mutta paiston kanssa kannattaa olla todella tarkkana etteivät reunat pääse tummumaan liikaa. Suklaakoristelut eivät ole mitenkään välttämättömiä, mutta jos sellaiset meinaa tehdä, niin suklaata kannattaa varata hiukan enemmän kuin mitä ohjeessa on neuvottu. 


Wieniläiset suupalat

200g voita
1 dl sokeria
1 muna
150g Fazerin Wiener Nougat CRUSHia
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilijasokeria

TÄYTE:

100g tummaa suklaata

1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi
2. Lisää muna voimakkaasti sekoittaen
3. Lisää wienernougatcrush
4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi seuloen taikinaan
5. Pursota pieniä taikinapalloja leivinpaperille ja paista kullanruskeiksi 200-asteessa.
Anna pikkuleipien jäähtyä

6. Sulata suklaa vesihauteessa. Levitä sulaa suklaata kahden pikkuleivän väliin.
Jos suklaata jää, voit vielä koristella suupalat suklaaraidoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti