perjantai 11. toukokuuta 2012

Maalaisromantiikkaa

Hääjuttuja googlaillessa olen törmännyt useisiin kauniisiin kuviin latohäistä. Noinkin yksinkertaisen ja koruttoman ympäristön saisi varmaan loppujen lopuksi aika pienelläkin todella kauniin näköiseksi. Tosin näissä kuvissa on ympäristöä stailattu vähän enemmänkin. Tykkään kovasti siitä, että tunnelma näyttää yhtä aikaa sekä rennolta että juhlavalta.
Jos jotain fiilikseltään tämän tyylistä kaipaa, niin Valkosaaren juhlatila Helsingin edustalla voisi olla yksi hyvä vaihtoehto. Se on tosin enemmänkin merellinen versio näistä, mutta silti paikan tunnelmassa mielestäni jotain samaa. Kuvat 1, 2, 3, 4

4 kommenttia:

 1. Ihanat latohäät. Noista saa kyllä tosi tunnelmalliset sijoittamalla valoja, kynttilöitä.. Kieltämättä sopii tosi hyvin tuohon ympäristöön juhlallisesti katetut pöydät, tuo jännää kontrastia :)

  VastaaPoista
 2. Totta, ehkä se on juuri se kontrasti joka noissa viehättää! :)

  VastaaPoista
 3. Hei Teresa! Kaunis blogi sinulla. Itse en ole kihloissakaan, mutta aina rakastanut häitä ja näin ollen seuraan PALJON kaikkea niihin liittyvää :)
  Latohäät ovat aina olleet minusta hyvin kauniita, ja omassa top3:ssa! Latohäillä tarkoitan juuri kuvailemiasi!
  Etenkin noissa ylläolevissa kuvissa on niin ihanat tunnelmat!

  queenofzeal.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kuulla, että tykkäät! :) Latohäät ovat kyllä viehättäviä, ihana sekoitus rentoa ja juhlavaa! Aika paljonhan näissä latokuvissa on hyödynnetty valoja, ja valaistuksella saa kyllä luotua todella hyvin tunnelmaa erilaisiin ympäristöihin :)

   Poista