lauantai 5. toukokuuta 2012

Kihlajaiset

Kuten aiemmin jo kirjoittelinkin, menimme kihloihin vasta viime kuussa. Alusta asti oli selvää, että jonkunlaiset kahvittelut tultaisiin järjestämään. Koska minun sukuni läheiseni asuvat suurelta osin pääkaupunkiseudulla ja miehen suku taas täällä Tampereella, päädyimme anoppien kanssa siihen, että juhlimme molemmissa kaupungeissa erikseen.

Perinteisestihän kihlajaisia ajatellaan kai tilaisuutena, jossa molempien suvut voivat jo ennen häitä tutustua toisiinsa. No, meillä onneksi appivanhemmat ovat jo tavanneet toisensa muutamaan otteeseen, ja luultavasti omat vanhempani tulevat myös tänne Tampereen päähän juhlimaan ja tutustumaan miehen sukuun.

Helsingin päädyssä meille on tulossa vajaa kolmisenkymmentä vierasta, pääasiassa perhetuttuja ja minun ystäviäni (mm. molemmat kaasot). Tampereella taas kutsuimme paikalle pääasiassa miehen sukua, johon kuuluvat myös läheiset yhteiset ystävämme (mm. bestman)

Ajattelin kuvauttaa jommissa kummissa juhlissa meistä myös jonkin "virallisen" kihlajaiskuvan. Varsinaisiin kihlajaiskuviin emme aio mennä, mutta joku muisto päivästä olisi kiva saada.

Oletteko te viettäneet kihlajaisia, ja jos olette niin miten?


5 kommenttia:

  1. Me vietimme kihlajaisia ensin Helsingissä ja sitten mieheni kotipaikkakunnalla, koska välimatka on niin pitkä. Mitään suuri muotoisia kestejä ei pidetty, mutta haluttiin kuitenkin juhlistaa asiaa läheisten ja ystävien kanssa.

    Kihlajaiskuvaus saatiin lahjaksi, joten tuli ne viralliset romanttiset kuvatkin otettua.

    VastaaPoista
  2. Kihlajaiskuvaus on kyllä kiva lahjaidea! :)

    VastaaPoista
  3. Meillä kihlajaiset viikon päästä lauantaina, molempien lähisuku tulee päivällä herkuttelemaan, ja illalla bileet isolla kaveriporukalla :)
    Terkuin uusi lukija, myös kesän 2013 morsian ;)

    http://oneprincessday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa lukemaan! :) Ja hauskoja kihlajaisia teille!

    VastaaPoista