keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Tahdon!

Haaveilin jokin aika sitten hääkirjasta, johon olisi kiva täytellä suhteemme historiaan ja häihin liittyviä juttuja. No, nyt meillä on sellainen! Vanhempieni antamasta kihlajaislahjapaketista paljastui nimittäin kuvan kirja.

Olemme jo täytelleetkin siitä muutamia sivuja, ja kirja vaikuttaa kyllä tosi hauskalta! Hääteemaakin siinä sivutaan usean sivun verran (polttarit, häät, häämatka, tulevat hääpäivät jne.), vaikka se ei kirjan keskeisintä sisältöä olekaan.


Ensimmäinen yhteinen maidonvaahdotin? Ensimmäinen saunareissu tai telttaretki? Leffa? Ikävä? Missä vaihdoitte sormukset? Entä mitä et olisi halunnut puolisoltasi oppia? Tahdon! on kirja vastanaineille tai muuten vain rakastuneille. Kirjaan voi tallentaa pariskunnan ensimmäiset yhteiset askeleet sängyn puolien valinnasta, kaveri- ja sukupuista polttareihin ja häihin ja siitä yhteiseen arkeen saakka. Tahdon! -kirjaa on hauska täyttää yhdessä vuosien vieriessä. Pari voi laatia leikillisen avioehdon, piirtää kaavion puolisonsa kiinalaisesta horoskoopista, merkitä luomien ja arpien paikat sekä listata muun muassa unelmakämpän ominaisuudet. Positiivisen ja rakkauteen uskovan kirjan on kuvittanut sarjakuvataiteilija Kati Närhi. Hauska lahja niin polttareihin, kihlajaisiin kuin häihinkin.


(Lähde)

2 kommenttia:

  1. Ainakin Akateemisessa Kirjakaupassa näyttäisi näitä olevan. Ja netin kautta myös Booky.fi:stä löytyy! :)

    VastaaPoista