perjantai 4. toukokuuta 2012

Hääkirja

Tämä kirja tarttui käteeni Design Forum Shopissa jo joskus viime syksynä ennen kuin tulevista häistä oli vielä mitään tietoa. Silloin olisi jo tehnyt mieli lähteä kirjan kanssa kassan kautta kotiin, mutta maltoin tuolloin vielä mieleni. Ehkä lähitulevaisuudessa sen voisi jo ihan sallitusti itselleen hankkia tai toivoa vaikka lahjaksi!


Kirjaa myydään ilmeisesti Design Forum Shopin lisäksi ainakin Suomalaisissa kirjakaupoissa ja netistäkin sen saa tilattua.


"Kaunis, lämminhenkinen, moderni ja hauska täyttää. Sellaisen täyttökirjan halusi kuvittaja ja suunnittelija Terese Öman luoda. Siihen hääpari voi kirjoittaa omista häistään. Hääkirja on hääparin oma tarina, ihana albumi, joka inspiroi hääparin kerrontaa. Kirja ulottuu ensi suudelmasta kihlauksen, vihkimisen, hääjuhlan, häämatkan ja muiden tärkeiden hetkien kautta tuleviin hääpäiviin saakka.
Albumi on spiraalisidottu ja sen sivut ovat kirjoittamiseen jaliimaamiseen hyvin soveltuvaa paksua paperia. Kirjassa on tilaa  tärkeimmille kuville sekä käytännöllisiä muovitaskuja hääkutsun, ensitapaamisen muistojen ja muiden häihin liittyvien asioiden säilyttämiseen. Viehättävä kuvitus. Kirja koko elämän varrelle ja tuleville sukupolville. Maailman paras häälahja tai hääparin lahja itselleen."

2 kommenttia:

  1. Hääkirjaan olen törmännyt ainakin Suomalaisessa kirjakaupassa. Ostin itse kihlajaisten aikoihin meille "Tahdon kulta-aika rakkauden" - kirjan. Se on myös kiva täyttökirjanen. Pikku hiljaa sitä onkin tullut täyteltyä.

    VastaaPoista
  2. Täytyykin pitää silmät auki myös muita kirjavaihtoehtoja varten! :)

    VastaaPoista