torstai 3. toukokuuta 2012

Tästä se lähtee...

...Matka kohti alttaria nimittäin! Menimme kihloihin huhtikuussa ja häät ovat suunnitteilla kesälle 2013. Mitään tarkkaa päivää emme ole vielä päättäneet, mutta alustavana ajatuksena on astella vihille kesäkuussa. Tällä hetkellä metsästämme kuumeisesti sopivaa hääpaikkaa, mikä onkin osoittautunut aika haastavaksi prosessiksi. Etenkin, kun emme ole vielä lyöneet lopullisesti lukkoon sitä, missä kaupungissa häitämme aiomme viettää.

Vielä tässä vaiheessa ajatuksena on pitää häät Tampereella (nykyinen asuinkaupunkimme) tai sen välittömässä läheisyydessä. Sopivaa tilaa noin 120:lle kutsuttavalle on kuitenkin yllättävän hankala löytää, etenkin kun kriteereinä ovat ainakin lähes yhtenäinen juhlatila koko porukalle ja edes hiukan juhlavat puitteet. Tällä hetkellä vaihtoehtoja onkin aikalailla vain yksi tai kaksi.

Toisena vaihtoehtona on pitää häät Helsingissä (minun kotipaikkakuntani), mutta sielläkään en ole kovinkaan moneen kriteerit täyttävään juhlapaikkaan törmännyt. Pari varteenotettavaa vaihtoehtoa  sieltäkin on kuitenkin löytynyt.

Nyt pitäisi enää käydä katsastamassa lupaavimpia juhlatiloja ja toivoa, että joku niistä on juuri se oikea!

Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti