maanantai 28. toukokuuta 2012

Hemmottelua

Kävin tässä taannoin tuhlaamassa lahjakortin Tampereen Holiday Clubin kylpylään. Tulevaa sandaalikautta ajatellen päädyin valitsemaan tunnin mittaisen jalkahoidon. Aika moni muukin hoidoista olisi kyllä himottanut, mutta tälle oli ehkä kuitenkin akuutein tarve.

Hoito sisälsi jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen ja jalkahieronnan naamiolla.  Myös aikamoinen arsenaali työvälineitä oli käytössä; vaikka jalkani olivatkin jo lähtökohtaisesti suht' hyvässä kunnossa, pääsin tekemään tuttavuutta mm. kirurgin veitsen ja hiomakoneen kanssa! :D Veitsen alle joutuminen jännitti ihan oikeasti ja olin kyllä ihan äärimmäisen tietoinen siitä, että nyt pitää olla liikkumatta! Hiomakone taas kutitti ihan järkyttävän paljon, kun sitä tärisytettiin pitkin jalkapohjaa. Ja kutisen vielä jalkapohjista muutenkin tosi helposti. Jalkahieronta naamiolla taas oli ihan mielettömän ihana ja rentouttava kokemus – hyvä etten nukahtanut siihen nirvanankaltaiseen tilaan!

Kaiken kaikkiaan oli niin kivaa (ja harvinaista herkkua) olla tuolla tavalla hemmoteltavana, että taidan miettiä muutamat kauneushoidot itselleni sitten ensi keväänä ennen häitä!

Oletteko te suunnitelleet spa-visiittejä osaksi häävalmistelujanne?


Kuva

2 kommenttia:

  1. Mulla on tällä viikolla oikein hemmotteluviikko :) Tänään kävin kampaajalla, huomenna menen kasvohoitoon ja perjantaina elämäni ensimmäistä kertaa jalkahoitoon :) Kasvohoidossa käyn n. 3-4 kertaa vuodessa, mutta jalkahoidon halusin nyt kesän kunniaksi. Jännittää vaan, kun kutian myös tosi helposti jalkapohjista. Tuo kirurgin veitsi ei kuulosta kovin kivalta..

    Häiden alle olen myös varannut kasvohoidon ja jalkahoidon ja sokeroinnissa käyn muutenkin. Lisäksi ajattelin laittaa ripset sekä sormenkynsiin geelilakkauksen.

    VastaaPoista
  2. Oi, kuulostaa ihanalta! Toivottavasti en pelotellut liikaa tuolla kirurgin veitsellä ;) Se ei siis oikeasti tunnu miltään ja sillä rapsutetaan vain ihan vähän, ei siis huolta. Se hiontakaan ei kestä kovin kauaa, ja vaikka kutisikin, niin kyllä sen kesti :)

    Ajattelin itse myös sitten ennen häitä käydä ainakin kasvohoidossa (tai useammissa), ja laittaa sormiin geelaukset. Ripsetkin olisi ihana laittaa!

    VastaaPoista