torstai 21. kesäkuuta 2012

Visioita pöydistä


Tässäpä muutamia inspiraatiokuvia hääpöydistä, jotka miellyttävät silmääni. Häiden koristelujen suunnittelussa pöytäkoristeet ja kattaus ovat varmaankin se itselleni tärkein juttu. Meillä kun on suuri sali ja kaikki pöydät samassa tilassa, niin niiden visuaalinen ilme määrittää aika lailla sitä miltä koko sali näyttää. Meillähän ei vielä ole mitään selkeää teemaa tai teemaväriä häiden suhteen. Jos jollain pitäisi kiteyttää sitä, mitä päässäni olen visioinut, niin vintage, pitsi, heleät, raikkaat ja keveät sävyt, juhlavaa huolettomalla ripauksella olisi varmaan paras ilmaisu mihin tällä hetkellä pystyn. En usko, että meille tulee mitään tiettyä teemaväriä, mutta yleisilmeessä varmaan näkyy eniten heleä vaaleanvihreä, valkoinen ja ripaus vaaleanpunaista.

Näistä kuvista ehkä lähimpänä sitä mitä haen ovat ylimmät ja alimmat. Nuo keskimmäiset ovat ehkä hiukan liian prameita meille, mutta niissäkin on kivoja elementtejä kyllä.


 Jos ei kuvista jo käynyt ilmi, niin haluan siis ehdottomasti kukkia pöytiin, eli kukat itsessään saavat olla se pääjuttu pöydissä. Niiden lomaan voisi sitten miettiä esim. isompia kynttelikköjä, kynttilänjalkoja (ei varmaan tarvitsisi edes ostaa, kun lähipiiristä löytyy) tai lasipurkkeja kynttilöillä. Eihän silloin kesäkuun alussa lisävalon tarvetta kyllä ole, että olisivat lähinnä vain ulkonäöllinen juttu.


Kukissa pohdituttaa se, että millaisissa asetelmissa niitä laitetaan. Tulisiko pöytiin yksi isompi asetelma vai muutamia pienempiä? Entä korkeus? En haluaisi aivan matalaa, mutta vieraiden pitää nähdä toisensa pöytien yli. Entä kustannukset? Millaisista asetelmista on järkevää haaveilla meidän budjetillamme?

Kaikki kuvat Pinterestistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti