torstai 28. kesäkuuta 2012

Eat, drink and be merry


Herkkubuffetista juomiin... Näihin hanallisiin boolimaljoihin törmäilin aina säännöllisesti niin Pinterestissä kuin hääsivustoilla pyöriessäni. Sain heti päähäni, että tällaiset tahdon meillekin!


Juomapuolta on suuniteltu alustavasti sen verran, että Tallinaan tehdään juomanhakureissu ja ostoslistalla ovat ainakin ruokaviinit, kuohuvat, hiukan väkeviä ja olutta. Ajateltiin siis, että viinien lisäksi juomapöydässä olisi muutamaa erilaista boolia hanallisissa astioissa ja sen lisäksi valikoima limupulloja ja olutta. 


Sinkkivati menee luultavasti myös ostoslistalle, sillä siihen saisi kätevästi juomia viilenemään. 


Tykkään kovasti myös noista booliastioihin kiinnitetyistä nimikylteistä. Sellaisetkin voisi booliastioihin näpertää.


Ja viimeisempänä juomapöydän ostoslistalle menevät raidalliset pillit. Vaan mikäköhän olisi kaikkein kivoin väri tai väriyhdistelmä? Vaaleanpunainen, tummanpunainen vaiko sittenkin vaaleansininen? 


Juomapöydän ostoslista:

2 x hanallinen booliastia
Sinkkivati
Raidalliset pillit

3 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä!! Löysin muuten jostain blogista booliastialinkkivinkin: http://www.hongkong.fi/tuoteryhma?id=11785087&t=Taloustavarat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma, soittelin nimittäin juuri äsken apuvoimia Hongkongin reissua varten, kun olin saman booliastian bongannut :) Tuo näytti minusta aika lupaavalta, toivottavasti niitä on varastossa!

      Poista
  2. Laitoin sulle sähköpostia sinkkivadista :)

    VastaaPoista