lauantai 23. kesäkuuta 2012

Rakkaus on makeaa myös meillä


Kyllä vain, se tulee meillekin. Herkkubuffet nimittäin. Todennäköisesti ajattelin koota sen karkeista, mutta jotain pientä muuta makeaa tai suolaista, kuten pähkinöitä tai popcorneja, tai sipsejä (miehen ehdoton suosikki), saattaa mukaan myös eksyä.

Hankintalistalle siis ovat menneet ainakin muutamat lasikulhot Ikeasta (muutama meillä taitaa olla ihan omasta takaa), kauhat ja karkkipussit (luultavasti joko tuollaiset pitsiset itse askarrellut tai jotkut söpöt paperipussit). Janinan blogista löytyy muuten suloiset etiketit karkkibuffetin astioihin.

Todennäköisesti herkkubuffet tulee ihan omaksi pöydäkseen ruokailusaliin, mutta täytyy sitten vielä katsoa kun muut makeat tarjottavat on mietitty ja kahvipöydän ilme suunniteltu. 



6 kommenttia:

  1. Voi että. Täytyy suostutella sulho herkkubuffettiin. :)

    VastaaPoista
  2. Oi kyllä, love IS sweet indeed! ;) Meille tulee juurikin nuo ihanat pinkki-valkoraidalliset paperipussit Packitiltä :) Olin myös niiiin lähellä staa Cake pops -koneen tuossa yksi päivä, jotta saisin itse tehdä herkkubuffaan söpöjä cake popseja! ^_^ Mutta en vielä tosiaan ostanut konetta. Koatsotaan jos vielä joku päivä sorrun :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin ne alunperin bongatakin nuo paperipussit juuri sun blogin kautta muistaakseni? :) Oho, onko cake pops -konekin olemassa? :D Muakin himottaisi cake popsien tekeminen buffaan, mutta juuri tuo toteutus vähän mietityttää – että onko liian työläs kaiken muun ohella.

      Poista
  3. Ihania ja inspiroivia kuvia! Jestas, vaikka sitä on tässä koko juhannus syöty pitkin päivää, niin tuli kyllä taas kamala himo herkkuihin näiden kuvien myötä! Kiva idea kyllä tuo herkkubuffetti, että on muutakin kuin vain karkkia. Toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit :) Meillä juhannusmökkeilyt oli kanssa yhtä syömistä :D

      Poista