perjantai 1. kesäkuuta 2012

Se on varattu!

Jee, nyt se on varattu! Meidät vihitään Aleksanterin kirkossa, joka oli myös meidän ensisijainen toiveemme. Saimme myös haluamamme vihkiajan, eli klo 13. Tässähän alkaa pikkuhiljaa palaset loksahdella kohdilleen! :)

Kuvat 1, 2

12 kommenttia:

  1. Kauniin näköinen kirkko, olen muistaakseni joskus pyörähtänyt tuolla :)
    Onnea saamastanne vihkiajasta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tykästyin itse silloin Tampereelle muutettuani tuohon kirkkoon siellä kerran käydessäni ja ajattelin jo silloin, että siellä olisi joku päivä kiva mennä naimisiin :)

    VastaaPoista
  3. Veli on päässyt ripille Aleksanterin kirkossa ja jo silloin katselin, että jos joskus menisin Tampereella naimisiin, niin se olisi ollut täysin ykkösvaihtoehto! Mutta nyt on tamperelaisesta tullut turkulainen :D

    Onnea teille! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! :) Onneksi Turussakin on vissiin aika kauniita kirkkoja ;)

    VastaaPoista
  5. Aleksanterin kirkko on kyllä kaunis! Olisi varmaan ollut meidänkin listoilla kärkipäässä jos Tampereella olisi häät vietetty :)

    VastaaPoista
  6. Hei teillä on siis sama kirkko! Sun täytyy sit fiilistellä syyskuussa meidän hääkuvia erityisen tarkkaan ;) Mä en oo ees itseasiassa koskaan käynyt tuolla, mut luotan kuvien perusteella siihen, että se on oikeesti kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hauskaa!! Odotan innolla ;) Ja onhan se kaunis, joten ei huolta :) Tykkään siitä, että vaikka se onkin aika iso kirkko, niin mun mielestä tunnelma ei ole yhtään kolkko. Niin ja se alttarikäytävä on suht' pitkä – voi sitten ottaa kaiken ilon irti valokeilassa paistattelusta :P

      Poista
  7. Aleksanterin kirkko on tosi kaunis! Ja hei, parempi että tuo alttarikäytävä on pitkä kuin että se olis sellainen nösö - nautiskelet vaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kerranhan sitä vaan alttarikäytävää huomion keskipisteenä astellaan ;)

      Poista
  8. Meillä oli kanssa vihkiminen aleksanterin kirkossa ja tosiaan juhlat myös kerholassa! Hyvin ootte valinneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, onpas hauska sattuma! :) Ja kiva että olet mitä ilmeisimmin ollut tyytyväinen noihin valintoihin :)

      Poista