torstai 26. heinäkuuta 2012

If it rains, embrace it!Kesäkuu on valitettavan usein melko sateinen kuukausi. Siksipä olen alkanut jo nyt henkisesti varautua siihen, että meidän(kin) hääpäivänä voi mahdollisesti sataa. Sateen mahdollisuus pitää ottaa huomioon erityisesti potrettikuvissa, jotka meillä tullaan kuvaamaan miljöössä. No, onneksi sateella voi saada hyvinkin kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Tai pistää leikiksi värikkäiden kumisaappaiden kanssa. 

Varustautuminen mahdolliseen sadepäivään onkin jo alkanut, kun äitini osti jokin aika sitten tällaisia ihania valkoisia rimpsusateenvarjoja kaksin kappalein. Näiden kanssa kelpaa kuljeskella ja kuvailla jos sadepäivä kohdalle osuu. Ja luulempa, että vaikkei osuisikaan, niin saavat toimittaa sitten päivänvarjon virkaa! :)


Viisi ensimmäistä kuvaa: 1, 2, 3, 4, 5

5 kommenttia:

 1. Ihana varjo :) Ja kuvatkin ihania. Meillä kuvaaja kyllä sano, ettei miljöökuvia kunnnon sateella voi ottaa. Ihmettelen silti, koska netistä löytää niin paljon kaatosateessakin otettuja kuvia. oiskohan sit vain niin, että kuvaaja on ollut jossain katoksessa ja hääpari kaatosatees :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi olla :D Meillä on pian kuvaajan kanssa tapaaminen, niin pitääkin kysellä että mitä tehdään jos sataa. Jos oikein kunnolla vettä tulee, niin voi kyllä olla morsiusparillakin aika tukalat paikat, kun harvoinpa silloin sateenvarjo riittää suojaamaan kastumiselta :) Olisipa kiva mennä kirkkoon kuvauksen jälkeen puku vettä valuen ja helmat mudassa :D

   Poista
 2. Sateesta ei todellakaan kannata ottaa stressiä, sillä se kuuluu niihin asioihin joille ei oikeasti kukaan voi mitään. Mutta varautua kuitenkin kannattaa, jos luvataan kovin epävakaista säätä. Olen kuvannut lukuisia häitä vuodesta 2007 lähtien, eikä yhdetkään kuvaukset ole menneet pilalle sateen vuoksi. Päinvastoin pieni tihkusade luo kuviin kaunista tunnelmaa ja sateenvarjo on oivallinen rekvisiitta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa kiva kuulla! :) Juuri näinhän se on, että jos sattuu satelemaan, niin sillä mennään ja otetaan ilo irti! :)

   Poista
 3. Meillä on vihkiminen ulkona ja sateen mahdollisuus vähän jännittää. Itse ajattelin, että tarvitsemme B-vaihtoehdon, mutta mieheni ihastui niin paljon vihkipaikkaamme vanhalla sillalla, että ennemmin laitetaan kutsuihin kehotus ottaa sontikat varulta matkaan mukaan. Ja jos kuvat olisivat jotain tällaisia, niin mikä ettei, vaikka vähän sataisikin! :)

  VastaaPoista