sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Pillejä ja paperipussejaLaitoin eilen tiedustelua PackIt:in väelle ja kyselin pinkkiraitaisten pillien perään, niitä kun ei näyttänyt olevan myynnissä. Kuinkas ollakaan sain saman tien vastauksen, että pillejä on juuri saapunut ja tulevat myyntiin mitä pikimmin. Nopeasti olivatkin tulleet, ja tänä aamuna laitoin sitten tilauksen menemään. 

Kohta matkalla on siis 125 pilliä ja parisataa S-kokoista paperipussia (molemmat pinkkiraitaisina). Päätettiin pelata noiden pussien kanssa varman päälle, koska meidän buffaan on tulossa sekä suolaista että makeaa, niin ei sitten haittaa vaikka osa vieraista ottaisi parikin pussia. Harkitsin alunperin pariakin eri pussi- ja tötterövaihtoehtoa buffetin herkuille (mm. täällä vilahtavat pitsiset tötteröt olisivat olleet aika ihanat myöskin).  Tulin kuitenkin lopulta siihen tulokseen, että koska vieraista noin puolet tulee parin tunnin ajomatkan takaa, niin pussit on kätevämmät automatkakarkeille ja mukaan otettaville herkuille. Voi sitten napata pussiin parit namit autossa mussutettavaksi ;) 

4 kommenttia:

 1. Ihanat, meillä on samat :) Ajattelin jotkut kivat etiketit vielä askarrella pusseihin, jos jaksan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, että oliko ne teidän pillit juuri tätä väriä (en ollut ihan varma kuvien perusteella :)). Taisin muuten noihin PackItin tuotteisiin juuri sun blogin puolella ihastuakin!

   Oli muuten tosi hankalaa päättää tuota pillien väriä, kun niin moni miellytti silmää (eikä meillä edelleenkään ole mitään selkeää teemaväriä). Meinasin ensin tilata paria eri väriä, mutta lopulta päädyin sitten noihin. Ja mä oon miettinyt myöskin, että jotkut meidän nimillä varustetut tarrajutut voisi noihin pusseihin liimailla. Katsotaan viitsiikö... :)

   Poista
 2. Iihania nuo pillit! Olen ollut tilaamassa noita kanssa jo pitkään, mutta vären päättäminen on niiiin vaikeaa :) Tosin tilaan niitä muuhun kuin hääkäyttöön, niin voin tilata pienempiä pakkauksia ja vaikka useampaa väriä ;)
  Tiedustelin myös mintunvihreitä ja Leena innostui heti. Niitä on ilmeisesti tulossa, joten ehkä maltan vielä odottaa tilauksen laatimista hetken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, varmaan mintunvihreinä(kin) olisivat ihania! Noista saa kyllä ihania väriyhdistelmiä! :)

   Poista